МЦ Интермедика | Супердок

МЦ Интермедика

Специализиран медицински център

София · ул. Нишава 62

Телефон

0897645844

Рейтинг
114 оценки

Рейтинг
114 оценки

МЦ Интермедика е на разположение на своите пациенти от 2018 г. Създаден е като лечебно заведение, чиято основна идея е съвременното лечение на хора страдащи от психични разстройства. Лечението съчетава различни методи на терапия - лечебните похвати обхващат както медикаментозни практики, така и курсове на лечение, които предлагат процедури с най-модерна апаратура - Транскраниална магнитна стимулация, Транскраниална стимулация с постоянен ток. Екипът от специалисти предлага психиатрична и психологична работа с пациенти.

Медицински център Интермедика предлага най-съвременно лечение на депресия, биполярно афективно разстройство, тревожни разстройства (паническо разстройство, генерализирана тревожност, фобии, разстройства, свързани със стрес, соматоформни разстройства, дисоциативни разстройства), обсесивно-компулсивно разстройство, шизофрения, деменция, зависимости. В центъра се извършват психиатрични и психологични консултации, Транскраниална магнитна стимулация (rTMS), Транскраниалнa стимулaция с постоянен електрически ток (tDCS), лечение на алкохолна зависимост и др.

Центърът разполага с най-съвременната апаратура за транскраниална магнитна стимулация, позволяващ алтернативно на лекарствената терапия лечение, като така се избягват тежки комбинации от медикаменти. Същевременно, методът дава възможност за усилване (аугментация) на ефекта на приеманите медикаменти. Проведените в последните години проучвания сочат, че този метод на лечение на депресията е по-ефективен от лечението с медикаменти при пациенти, които се лекуват за първи път.

МЦ Интермедика има сключен договор с Националната здравно-осигурителна каса (НЗОК).

Допълнителна информация
www.intermedica-bg.com

Лекари

Д-р Силвия Василева

Д-р Силвия Василева

Психиатър · София

Видео консултации
Най-ранен час: Утре в 15:00
Запази час
Работи с НЗОК
Най-ранен час: Утре в 15:00
Д-р Калин Стойнов

Д-р Калин Стойнов

Психиатър · София

Видео консултации
Най-ранен час: Утре в 14:00
Запази час
Работи с НЗОК Обявени цени
Най-ранен час: Утре в 14:00
Healee

Направи онлайн консултация с лекар от

МЦ Интермедика

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.
Свържете се с клиниката

Свали Healee от App Store или Google Play, или ползвай на app.healee.com