МЦ Гина | Супердок

МЦ Гина

Медицински център

София · ул. Княз Борис I 14

Телефон

0889368099

Рейтинг
1657 оценки

Рейтинг
1657 оценки

Медицински център Гина отваря врати през май 2016 г. Намира се на комуникативно място, в близост до ВМА, УМБАЛСМ Пирогов и СБАЛАГ Майчин дом.
Основните предимства на центъра са осигуряване на висококвалифицирана медицинска помощ, внимателно обслужване, комфортна обстановка и предварително записване на час при избран специалист.
МЦ Гина извършва благотворителни прегледи на здравнонеосигурени лица всеки последен четвъртък на месеца. От юли 2017 центърът има регистрация в Изпълнителната агенция по лекарства (ИАЛ) и разрешение за провеждане на клинични изпитвания на нови лекарствени продукти.

Центърът разполага със специализирани консултативни кабинети по кардиология, неврология, ендокринология и болести на обмяната, гастроентерология, хематология, пулмология и фтизиатрия, вътрешни болести, офталмология, оториноларингология, хирургия, съдова хирургия, ортопедия и травматология, психиатрия и дерматология.
В центъра се помещава и общопрактикуващ лекар, който набира нови пациенти, както и клинична лаборатория. Част от специалистите в МЦ Гина извършват и онлайн консултации - можете да се свържете с тях в приложението Healee.

Кабинетите в медицински център Гина са оборудвани с ЕКГ-апарати, ЕКГ-холтер, ехограф, ехокардиограф. Кабинетът по очни болести разполага с модерна апаратура - биомикроскоп, компютърен периметър, тонометър, апарат за очно налягане и др.

В медицински център Гина се извършват следните високоспециализирани функционални изследвания: ехокардиография, ехография на коремни органи, ехография на щитовидна жлеза.

Повечето специалисти в медицински център Гина работят с направления по НЗОК. Центърът разполага с ПОС терминал за картово разплащане.

Допълнителна информация
facebook.com/ginamed.bg

Лекари

Доц. Антон Савов

Доц. Антон Савов

УНГ, Отоневролог · София

Най-ранен час: 16 декември 14:00
Запази час
Работи с НЗОК Работи с деца Обявени цени
Д-р Мария Мингова

Д-р Мария Мингова

Дерматолог · София

Най-ранен час: 14 декември 17:40
Запази час
Работи с НЗОК Работи с деца
Д-р Галина Шеинкова

Д-р Галина Шеинкова

Ендокринолог, Вътрешни болести · София

Най-ранен час: Днес в 18:30
Запази час
Работи с НЗОК
Д-р Татяна Кънчева

Д-р Татяна Кънчева

Вътрешни болести, Хематолог (Клинична хематология) · София

Най-ранен час: 15 декември 17:20
Запази час
Работи с НЗОК
Healee

Направи онлайн консултация с лекар от

МЦ Гина

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.
Свържете се с клиниката

Свали Healee от App Store или Google Play, или ползвай на app.healee.com