МЦ Авицена | Супердок

МЦ Авицена

Медицински център
София
ул. "Орехова гора'' № 17Б
0894363074
mc-avicena.com
 • Обща информация

  Медицински център Авицена започва своята дейност в началото на 2000 г. като частно лечебно заведение за извънболнична специализирана медицинска помощ. Качеството на предлаганата медицинска помощ, професионализмът, персоналното отношение и грижа за всеки пациент са водещи принципи в работата на специалистите. Това, което обединява екипът, е теорията на древния персийски лечител и философ Авицена. Той е считал, че „болестта е разногласие между душата и съзнанието на човека”. Лекарят трябва да ”лекува заедно с тялото и душата на човека”.

 • Услуги

  Медицински център Авицена разполага с кабинети оглавени от специалисти в различни области на медицината. Ние сме сплотен екип от лекари, работещи също така и във водещи болници в София. Нашите кабинети са в различни области на медицината. С това целим да предложим разнообразна лекарска помощ на хората, като я концентрираме на едно място и така да спестим време в обикаляне на различни болници и поликлиники. Разполагаме с:
  - Хирургичен кабинет;
  - Педиатричен кабинет;
  - Неврологичен кабинет;
  - Психиатричен кабинет;
  - Биорезонансна диагностика и терапия;
  - Служба по трудова медицина.

 • Оборудване

  Различните кабинети са напълно оборудвани с модерна медицинска апаратура, защото медицината и високите технологии трябва да вървят ръка за ръка, за да можем по-детайлно и точно да помогнем на нашите пациенти.

 • Изследвания

  Нашата частна клиника предлага множество изследвания - клинични, биохимични, микро-биологични и ехографски.

 • Здравно осигуряване

  МЦ Авицена има договор с Националната здравноосигурителна каса (НЗОК).

Лекари