плюс Абонирай се

Клиника Мирабел

Център за кожно-венерически заболявания

Бургас · Братя Миладинови 134

Телефон

0888824865

Рейтинг
84 оценки

Рейтинг
84 оценки

Клиника за естетична, клинична дерматология и венерология Мирабел е основана от д-р Недялко Драголов през 2005 г. с идеята да предостави съвременни иновативни решения при третиране на кожно-венерическите болести, като умело съчетае класическите базови достижения на специалността с най-новите високи технологии в областта на естетичната медицина.

Клиника Мирабел разполага с:

  • кабинет клинична дерматология
  • кабинет естетична дерматология;
  • кабинет венерология;
  • кабинет лазерни и радиочестотни процедури;
  • консултативен щанд с медицинска козметика.

Към клиниката принадлежат две аптеки – аптека Мирабел 1, находяща се в двора на ДКЦ Св. Георги Победоносец, което предполага цялостен затворен цикъл на обслужване на нашите клиенти.

Д-р Недялко Драголов и д-р Мирослав Драголов са преминали специализирани обучения по лазерни и естетични процедури,а клиника Мирабел е оборудвана с СО2 лазер(за премахване на кожни лезии, белези,ксантелазми,за взимане на кожна биопсия чрез лазерно отстраняване и лазерен пилинг),лазер за третиране на гъбички по нокти,премахване на капиляри,премахване на татуировки,премахване на пигментни петна и подмладяваща процедура ClearLift,лазер за лазерна епилация,уреди за криотерапия с течен азот(за премахване на кожни лезии, брадавици, тумори),HydraFacial,LPG.

В Клиника Мирабел се извършват епикутанно тестуване за контактни алергии, КОН микологично изследване, изследване лампа на WOOD, дерматоскопия. Заведението се намира в непосредствена близост с ДКЦ Св. Георги Победоносец и Частна поликлиника Бургас, притежаваща най-модерната клинична лаборатория в града, което при необходимост дава възможност за пълни изследвания в колаборация с двете медицински структури. При необходимост д-р и д-р Драголови са обучени за взимане на кожна биопсия чрез пънч или чрез лазерно отстраняване с въглероден лазер, като материалът се изпраща в МБАЛ Европа за хистология.

Д-р Недялко Драголов има сключен договор с НЗОК. Клиниката издава необходимите документи за възстановяване на средствата от застраховател на лица с допълнително здравно осигуряване.

Допълнителна информация
www.dermamirabel.com

Лекари

Д-р Мирослав Драголов

Д-р Мирослав Драголов

35 оценки

Дерматолог · Бургас

Онлайн консултация Работи с деца Обявени цени
Най-ранен час: 23 април 14:30
Запази час
Д-р Недялко Драголов

Д-р Недялко Драголов

49 оценки

Дерматолог, Естетичен дерматолог · Бургас

Онлайн консултация Работи с НЗОК Работи с деца Обявени цени
Най-ранен час: понеделник в 12:30
Запази час