Клиника Мирабел | Супердок

Клиника Мирабел

Специализиран медицински център

Бургас · к-с Братя Миладинови, бл. 134

Телефон

0888824865

Рейтинг
6 оценки

Рейтинг
6 оценки

Клиника за естетична, клинична дерматология и венерология Мирабел е основана от д-р Недялко Драголов през 2005 г. с идеята да предостави съвременни иновативни решения при третиране на кожно-венерическите болести, като умело съчетае класическите базови достижения на специалността с най-новите високи технологии в областта на естетичната медицина.

Клиника Мирабел разполага с:

  • кабинет естетична и клинична дерматология;
  • кабинет венерология;
  • кабинет лазерни и радиочестотни процедури;
  • консултативен щанд с медицинска козметика.

Към клиниката принадлежат две аптеки – аптека Мирабел 1, находяща се в двора на ДКЦ Св. Георги Победоносец и аптека Мирабел 2 – под Поликлиника Бургас, което предполага цялостен затворен цикъл на обслужване на нашите клиенти.

Клиниката е разположена в собствено партерно помещение на площ от 140 м2 и разполага с дерматоскоп, лазери-СО2, Nd:YAG LP & Q-Switch, Diode, аблативна и неаблативна радиочестота, Hydrafacial, O2 терапия, LPG Endermologie.

В Клиника Мирабел се извършват епикутанно тестуване за контактни алергии, КОН микологично изследване, изследване лампа на WOOD, дерматоскопия. Заведението се намира в непосредствена близост с ДКЦ Св. Георги Победоносец и Частна поликлиника Бургас, притежаваща най-модерната клинична лаборатория в града, което при необходимост дава възможност за пълни изследвания в колаборация с двете медицински структури.

Клиника Мирабел има сключен договор с НЗОК и издава необходимите документи за възстановяване на средствата от застраховател на лица с допълнително здравно осигуряване.

Допълнителна информация
dermamirabel.com

Лекари