Дерматологична клиника Д-Р ДЕНЧЕВА | Супердок

Дерматологична клиника Д-Р ДЕНЧЕВА

Специализиран медицински център

София · ул. Никола Мирчев 33

Телефон

0898477308 · 024651930

Рейтинг
120 оценки

Рейтинг
120 оценки

Ние, екипът на Дерматологична клиника Д-Р ДЕНЧЕВА, вярваме, че в стремежа си към по-добър външен вид – младежко излъчване и здрава кожа, всеки от нас заслужава грижи, отношение и разбиране на индивидуалните му потребности. Основавайки се на дългогодишния си опит в областта на естетичната дерматология, ние Ви предлагаме широка гама от висококачествени медицински услуги, прилагане на най-съвременните технологии и натрупания ни в годините опит.

  • Естетична грижа: инжектиране на бутолинов токсн, хиалуронови филъри, колагеностимулиращ филър Radiesse, мезотерапия, плазмолифт, методът Aptos, премахване на двойна брадичка, лазерно лечение на розацея и др.;
  • Неоперативно подмладяване: HIFU лифтинг, лазерен ресърфейсинг с Pixel CO2, фракционирана радиочестота с Ipixel RF, 4-D лазерно подмладяване, IPL фотоподмладяване и др.;
  • Процедури за тяло: лечение на прекомерно изпотяване, лазерна епилация, антицелулитна мезотерапия, премахване на вени и разширени капиляри и др.
  • Reverse vitamin drip - интравенозна възстановяваща терапия.

Дерматологична клиника Д-Р ДЕНЧЕВА разполага с екип от висококвалифицирани лекари дерматолози, които работят с нова и доказано ефективна апаратура за постигането на оптимални резултати с максимална грижа за здравето на пациентите.

Допълнителна информация
reversesofia.com

Лекари

Д-р Силвия Сапунджиева

Д-р Силвия Сапунджиева

Дерматолог · София

Онлайн консултация
Най-ранен час: четвъртък в 16:00
Запази час
Работи с деца Обявени цени
Най-ранен час: четвъртък в 16:00
Д-р Росица Денчева, дм

Д-р Росица Денчева, дм

Дерматолог · София

Най-ранен час: 7 ноември 10:15
Запази час
Работи с деца Обявени цени
Най-ранен час: 7 ноември 10:15
Healee

Направи онлайн консултация с лекар от

Дерматологична клиника Д-Р ДЕНЧЕВА

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.
Свържете се с клиниката

Свали Healee от App Store или Google Play, или ползвай на app.healee.com