плюс Абонирай се

Дентална клиника Алдентал

Дентален център

Пловдив · ул. Перущица 13 Б (срещу Мол Пловдив)

Телефон

0877770659

Рейтинг
84 оценки

Рейтинг
84 оценки

Дентална клиника Алдентал с екипа си от професионалисти има за цел да ви предложи по-здравословен и естетичен начин на живот. Основният ни принцип е да предоставяме персонализирани, честни, етични и съзнателни грижи. За всички нас денталното здраве е от жизненоважно значение. Това ни мотивира да предоставяме най-качествената услуга на възможно най-добра цена с алтернативни опции за лечение. Нашата цел е да помогнем на всеки пациент да постигне и поддържа дългосрочно стоматологично здраве и красива усмивка.

Клиниката ни предлага голямо разнообразие от козметични дентални процедури и продукти за дентална грижа за по-привлекателна и красива усмивка - естетична стоматология, хирургично лечение, ортодонтия, естетична медицина, рентгенография и др.

Стоматолозите в клиниката работят с най-доброто оборудване, отговарящо на най-високите стандарти за качество. Заведението разполага с рентген и автоклав.

Дентална клиника Алдентал има сключен договор с Националната здравно-осигурителна каса, както и със следните застрахователни дружества: ЗEАД "Булстрад Живот Виена иншуранс груп" ЕАД и "Евроинс здравно осигуряване" ЗЕАД.

Допълнителна информация
aldental.net

Лекари

Д-р Али Ахмед

Д-р Али Ахмед

6 оценки

Зъболекар (Стоматолог) · Пловдив

Работи с НЗОК Работи с деца Обявени цени
Най-ранен час: 19 август 09:00
Запази час
Д-р Нестор Калоянов

Д-р Нестор Калоянов

50 оценки

Зъболекар (Стоматолог) · Пловдив

Работи с НЗОК Работи с деца
Най-ранен час: Днес в 12:00
Запази час