АГ Клиника Торакс Пловдив | Супердок

АГ Клиника Торакс Пловдив

Специализиран медицински център
Пловдив
ул. Димитър Цончев 5 (до Четвъртък пазар)
032621620, 0885240570
thorax.bg/клиники/торакс-пловдив/
 • Обща информация

  Проектът за изграждане на пловдивска клиника Торакс датира от 2000 г. Идеята е провокирана от множеството пловдивски пациенти, които посещават двете софийски клиники Торакс, както и от близостта на двата града - условие за добро взаимодействие и управление. Освен професионализъм, екипът от специалисти притежава и всички останали личностни качества, допълнителни умения, висока комуникативност и пълна убеденост във философията на медицината в Торакс: пациентът не трябва да изпитва болка!

 • Услуги

  АГ клиника Торакс Пловдив провежда обучения на бременните в предродовия период за процеса на раждане и на родилките по отношение на грижите им за новороденото. Клиниката осигурява на новородените едномесечен патронаж след раждането и по-нататъшна детска консултация. Освен услуги в областта на акушерството, в АГ клиника Торакс Пловдив се извършват пълен обем гинекологични дейности - прегледи, диагностика, гинекологични операции.

 • Оборудване

  В сградата на клиниката има осветен параклис, както и кафе-тераса с всички съвременни инсталации и антибактериални материали срещу вътреболнични инфекции. Клиниката е разположена на седем етажа, разполага с две операционни, лаборатория, кабинети и 18 легла. Услугите в областта на акушерството и гинекологията са обезпечени с немска апаратура, както и предимно немски консумативи и материали.

 • Изследвания

  В клиниката се извършват всички изследвания, необходими за правилната диагностика и лечение на всяко АГ заболяване. Провеждат се раждания или гинекологични операции в базата на клиниката, ползвайки всички възможности.

 • Здравно осигуряване

  АГ Клиника Торакс Пловдив работи с НЗОК, Застрахователно дружество ЕВРОИНС АД, Българско застрахователно дружество (ДЗИ), ЗАД "Булстрад Виена Иншурънс груп", FiHealth Застраховане, УНИКА Живот АД, Дженерали застраховане АД, ЗАД Виктория, ЗД „Съгласие“ АД, ОЗОФ Доверие АД, ЗАД България.

Лекари