Д-р Любомир Малчев, Акушер-гинеколог, Благоевград | Супердок

Д-р Любомир Малчев

Акушер-гинеколог

20 - 25 години опит
Благоевград
Най-ранен възможен час:

Обща информация

Д-р Любомир Малчев е специалист акушер-гинеколог в Благоевград с над 20 години опит. Извършва прегледи и съвременно лечение на акушеро-гинекологични заболявания: заболявания на външните и вътрешни генитални органи, болести на млечните жлези, менопаузални разстройства, модерни методи за семейно планиране и контрацепция, детско-юношеска гинекология, диагностика и лечение на безплодието, онкогинекология - профилактика и лечение, както и всички видове изследвания и процедури, проследяване на бременност, електро и криотерапия, лазертерапия на маточната шийка, ултразвукова диагностика.
Образование

Завършва Медицински университет София през 1995 г. Своята специалност Акушерство и гинекология придобива през 2001 г.

Допълнителни квалификации

- Сертифициран специалист по Ултразвук и доплерова диагностика, Колпоскопия, Лапароскопия и хистероскопия, Оперативна гинекология;
- Kурс по 3D/4D ехография в Амстердам, Холандия;
- Курсове Ранна фетална ехокардиография, Германия;
- Член на Български лекарски съюз, Българското акушеро-гинекологично дружество, Българско дружество по онкогинекология, Българска асоциация по ултразвук в акушерството и гинекологията, Европейско дружество по онкогинекология, Международна асоциация по ултразвук в акушерството и гнекологията и Европейска асоциация по гинекологична ендоскопия.

Биография

В периода от 2003 г. до 2013 г. д-р Малчев е ординатор в СБАЛО "Свети Мина" Благоевград. От 2014 г. е Завеждащ АГ отделение към МБАЛ "Пулс" Благоевград. Към момента има и самостоятелна практика като специалист акушер-гинеколог в Благоевград. Владее английски и руски език.

Повече информация
doctormalchev.bg
Потвърдени мнения на пациенти
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Superdoc са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!
Женско здраве д-р Малчев
Благоевград
ул. Даме Груев 1
Цени:
https://doctormalchev.bg: 0 лв.
Първичен преглед: 35 лв.
Преглед с цитонамазка: 45 лв.
Преглед+колпоск. и цитонамазка: 55 лв.
Вторичен преглед: 30 лв.
Видеоколпоскопия: 20 лв.
Допълнителна информация:

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате. За повече информация на предлаганите услуги и цени, моля изберете по-горе посочения линк, секция ценоразпис.