Доц. Антон Славчев, дм

Детски психиатър, Психиатър

Над 30 години опит
София
Най-ранен възможен час:

Обща информация

Индивидуалната практика за специализирана медицинска помощ на доц. д-р Антон Славчев, детски психиатър, предлага консултиране, диагностика, оценка и лечение за целия спектър детско-юношеска психопатология: юношески шизофренни и други психотични разстройства, афективни разстройства, тревожни състояния, вкл. ОКР и паническо разстройство, генерализирани разстройства на развитието, умствена изостаналост, разстройство на хранителното поведение, всички емoционални и поведенчески разстройства с начало типично за детството, вкл. сепарационно тревожно разстройство, ADHD, тикови разстройства и пр.
Образование
Висше медицинско - Медицинска академия, София.
Допълнителни квалификации
Специалност по психиатрия придобива през 1992 г., а през 1996 г. специалност детско-юношеска психиатрия. Автор е над 70 публикации, две монографии, 10 глави от учебници и ръководства по психиатрия и детска психиатрия и има редица участия в национални и международни научни форуми. Хабилитиран е като доцент от Висшата Атестационна Комисия (ВАК) през 2009 г. Член е на БЛС, БПА и БАДПСП.

От м. април 2019 г. е на частна практика в собствен кабинет.
Биография
30 г. работи с най-тежката психопатология в детско-юношеската възраст, в 15 от които като началник на Стационарното отделение на Клиниката по детска психиатрия на Александровска болница. Като преподавател в Катедра Психиатрия към Медицинския Университет в София обучава лекари - специализанти по психиатрия и детска психиатрия, и студенти по медицина и хуманитарни специалности. Главен изследовател в международни мултицентрови клинични изпитвания. Неизменно присъства в годишните класации „Лекар, на когото българите вярват“ на в-к „24 часа“ и „Най-добрите лекари“ на Дарик-радио.
Потвърдени мнения на пациенти
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Професионалист на първо място,внимателен и отзивчив.Щастлив съм,че мога да разчитам на доцент Славчев и огромно благодаря за свършената работа.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Изслуша проблема ми и назначи допълнителни изследвания .
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Доц. Антон Славчев изключителен професионалист. Моята ситуация бе малко по-особена, идвайки от чужбина. Доц. Славчев ме прие за час за същата седмица, оцени ме и ме насочи ефективно. Силно препоръчвам неговите услуги!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Детско-юношески психиатричен кабинет доц. д-р А. Славчев
София
ул. Белмекен 4
Телефон: 0887708845
Сряда
19.06.2019
18:30
зает
Четвъртък
20.06.2019
18:30
зает
Петък
21.06.2019
Цени:
Първичен преглед- до 1ч.30 мин: 80 лв.
Вторичен преглед- до 1 час.: 50 лв.
Допълнителна информация:
Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате. Посочената цена за вторичен преглед е за продължителност от 1 час и в рамките на 30 календарни дни от проведения първичен преглед.