Д-р Владислав Райков, дм

Ортопед

10 - 15 години опит
София
Най-ранен възможен час:

Обща информация

Д-р Владислав Райков е специалист ортопед и травматолог в София. Практикува клинична медицина в България и Германия от 14 години. Лекува костни счупвания, лошо зараснали фрактури или придобити костни деформации, възстановява дефекти на ставния хрущял и големи и малки стави посредством смяна с ендопротези, лекува хирургично и нехирургично заболяванията на гръбначният стълб като дискови хернии, деформации и фрактури.
Образование
Завършва Медицински университет София през 2004 г. и специализира Ортопедия и травматология в Клиника по детска ортопедия към УСБАЛО "Проф. Бойчо Бойчев" София и II Травматологична клиника към УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" София. Придобива научна степен Доктор по медицина с дисертация: ''Интегриран 3D интраоперативен ISO-C/CT-костен модел за предоперативно планиране и обучение в ортопедична травматология" към Катедра по хирургия, Департамент по травматология - Университетски болници Цюрих и Базел, Швейцария.
Допълнителни квалификации
- Множество международни курсове по специалността в Австрия, Германия, Швейцария;
- 2006 г. - Специализация в Клиника по ортопедия и травматология: "Ортопедия и травматология, колянна хирургия, артроскопия, хирургия на хрущяла и остеотомии, реконструктивна гръбначна хирургия и ендопротезиране" (Швейцария).
Биография
От 2006 до 2008 г. д-р Райков работи в Център по спешна хирургия и ортопедична травматология, пластична хирургия и интензивно лечение към Университетска болница Цюрих. От 2010 до 2011 г. практикува в Център по ортопедия и травматология Света Елизабет Гютерсло, Германия. От 2011 до 2017 г. работи като специалист ортопед и травматолог в Германия. От 2018 г. е част от екипа специалисти на МБАЛ Вита София. Владее немски, английски, сърбо-хърватски и руски език.
Повече за д-р Райков: btv.bg/video/shows/120-minuti/videos/d-r-vladislav-rajkov-za-nas-pacientite-vinagi-trjabva-da-sa-krale.html
Повече информация
vita.bg
Потвърдени мнения на пациенти
Обща оценка
Бързо обслужване
Отношение
Направи ми впечатление, че е много внимателен, лично отмошение към мен. Каза ми неща, които друг лекар ортопед не ми беше предложил. Мисля, че ще продължа лечението си при него.
Обща оценка
Бързо обслужване
Отношение
Внимателен, отзивчив, компетентен
Обща оценка
Бързо обслужване
Отношение
Здравейте, Прегледа бе проведен професионално. Компетентно и на достъпен за мен език ми бе обяснена диагнозата и бе обсъдена процедура за предприемане на лечение. Останах много доволна от прегледа при д-р Райков.
Обща оценка
Бързо обслужване
Отношение
Прекрасно и професионално отношение от страна на лекаря,имаше хора и се наложи да се изчака малко. Улицата на,която се намира болницата е в ремонт, за който не беше упоменато никъде и достъпа до нея беше кошмарен.
Обща оценка
Бързо обслужване
Отношение
Благодаря на д-р Райков за отношението му и добрите съвети!
Обща оценка
Бързо обслужване
Отношение
Добро отношение и доктора си разбира от професията. Но по-важното за мен е, че е там да си върши работата, а не да прибира парите на хората и да ви препраща към други такива. Евала!
Обща оценка
Бързо обслужване
Отношение
Обща оценка
Бързо обслужване
Отношение
София
ул. Филип Кутев 10
Телефон: 024522000, 0889922000
Събота
15.12.2018
Неделя
16.12.2018
Понеделник
17.12.2018
Няма свободни часове за онлайн резервация в избраните дни.
Най-ранният свободен час е на:
Допълнителна информация:
Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.