Д-р Васко Кацаров, дм, Акушер-гинеколог, София | Супердок

Д-р Васко Кацаров, дм

Акушер-гинеколог

Над 30 години опит
София
Най-ранен възможен час:

Обща информация

Д-р Васко Кацаров е специалист акушер-гинеколог в София с над 30 години опит. Квалифициран и сертифициран е да извършва пълния обем дейности в обсега на извънболничната акушерска помощ (включително проследяване на бременност) и гинекологична помощ (включително еднодневна хирургия), както и ехография

и ехомамография на млечни жлези.

Образование

Завършва Медицински университет Пловдив през 1985 г. Своята специалност Акушерство и гинекология придобива през 1991 г. Магистър по Обществено здраве и здравен мениджмънт е от 2007 г. През 2012 г. защитава докторантура по Социална медицина и организация на здравеопазването и фармацията. Владее английски, руски, немски и сърбо-хърватски език.

Допълнителни квалификации

- Удостоверение за Ултразвукова диагностика, Колпоскопия и деструктивно лечение на преканцерозите на маточната шийка, Образно-диагностични методи при заболяване на млечните жлези, преканцероза и рак, Ехография на млечни жлези;
- 2016 г. - Сертификат Immunohematology and pregnancy ESTM course, Барселона;
- 2016 г. - Сертификат Kick off meeting of joint action EMERGE в Роберт Кох институт Берлин;
- Член на Български лекарски съюз и Българско научно дружество по акушерство и гинекология;
- Участие във всички национални и редица международни конгреси и семинари по специалността.

Биография

В периода от 1985 до 1993 г. д-р Кацаров работи в АГ отделение към МБАЛ Панагюрище и МБАЛ Пазарджик. От 1993 до 1995 г. е консултант и Началник на АГ отделение в Рег. болница гр. Гдамес, Либия. От 1998 до 2000 г. е Директор на АГ отделение към МБАЛ Пазарджик, след което има самостоятелна практика. От 2006 до 2007 г. е заместник, a от 2008 до 2012 г. директор на V МБАЛ София. От 2015 до 2017 г. е Зам. директор на Национален център по трансфузионна хематология София. Към момента д-р Кацаров е работи в МЦ Майчин дом София, в ДКЦ Грийнберг и в собствен кабинет в София.

Повече информация
maichindom-medcenter.com
Потвърдени мнения на пациенти
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Superdoc са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!
София
ул. Здраве 2
Телефон: 029172451
Неделя
18.08.2019
Понеделник
19.08.2019
Вторник
20.08.2019
Няма свободни часове за онлайн резервация в избраните дни.
Най-ранният свободен час е на:
Допълнителна информация:

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате. Д-р Кацаров извършва платени прегледи и прегледи по ДЗОФ/застрахователи - пълен обем АГ извънболнична помощ (включително проследяване на бременност) и ехография на млечни жлези.