Д-р Василис Фурлакис

Ортопед

10 - 15 години опит
София
Най-ранен възможен час:
Онлайн консултация

Обща информация

Д-р Василис Фурлакис е специалист ортопед и травматолог в София с богат опит при работата с деца. Диагностицира и лекува проблеми, свързани с опорно-двигателния апарат (кости, стави, мускули) при деца от раждането до 18-годишната им възраст. Предлага специализирана профилактика, диагностика и лечение при новородени и деца с мускулно-скелетни заболявания и увреждания, ехографско изследване на детски тазобедрени стави, вродени аномалии, проблеми в прохождането, плоскостъпие, сколиоза, детска спортна медицина.
Образование
Завършва Медицински Университет София през 2002 г. Между 2005 г. и 2010 г. специализира Ортопедия и травматология в Университетска Болница по Ортопедия "Проф. Бойчо Бойчев" Горна Баня и през 2010 г. придобива своята специалност.
Допълнителни квалификации
- 2011 г. - Свидетелство за професионална квалификация по Ехографска диагностика на тазобедрената става по Граф;
- 2013 г. - Специализация в профилактиката на дисплазия на тазобедрената става при новородени в Щолцалпе, Австрия при проф. Райнхард Граф;
- 2014 г. - Специализация в лечението на вродено криво стъпало (еквиноварус) по метод на Понсети;
- 2017 г. - Специализация в лечението с PRP (плазма, богата на тромбоцити) - Plasmolifting в областта на Ортопедията, Травматологията, Неврологията и Спортната Медицина.
Биография
През 2016 г. д-р Фурлакис е работил като детски ортопед в МБАЛ Света София. От началото на 2017 г. има самостоятелна практика в Солун, Гърция и оперира в частна клиника Агиос Лукас, Солун. От юни 2017 г. извършва прегледи по здравна каса на пациенти в немска клиника в Гоце Делчев. От ноември 2017 г. извършва платени прегледи в МБАЛ Hадежда София. От февруари 2018 г. до октомври извършва прегледи на пациенти в МБАЛ Люлин София. Към момента работи по здравна каса в МЦ Неоклиник София. Д-р Фурлакис провежда и онлайн консултации - можете да се свържете чрез приложението Healee.
Повече информация
www.orthopediatric.bg

Healee
Онлайн консултации от Д-р Василис Фурлакис

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.

Код за връзка в Healee
015779
отвори страницата на лекаря в Healee

1. Свали Healee от App Store или Google Play, безплатно

Свали Healee

2. Регистрирай се и влез в своя профил, в Моите лекари

Регистрирай се

3. Въведи уникалния код на лекаря, за да се свържете

Въведи код на лекаря
Потвърдени мнения на пациенти
Обща оценка
Бързо обслужване
Отношение
Има добро отношение. Обясни подробно за състоянието на детето и прояви търпение, въпреки че малкият плака много. КЪМ ЕКИПА: Оценка на времето е подвеждащ с 1 до 5. В случая ние не чакахме въобще, влязохме точно на време, но как да го определя? 5 като мн съм доволна или 1 като не чаках въобще???
Обща оценка
Бързо обслужване
Отношение
Обща оценка
Бързо обслужване
Отношение
Обща оценка
Бързо обслужване
Отношение
МЦ Неоклиник
София
бул. Петко Ю. Тодоров 20
Събота
15.12.2018
Неделя
16.12.2018
Понеделник
17.12.2018
Цени:
Първичен преглед + ехография: 50 лв.
Преглед по НЗОК + ехография: 25 лв.
Допълнителна информация:
Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.