Д-р Валентин Иванов, дм

Акушер-гинеколог

25 - 30 години опит
София
Най-ранен възможен час:

Обща информация

Д-р Валентин Иванов, дм е специалист акушер-гинеколог в София с над 25 години опит и интереси в областта на ендоскопските безкръвни операции и репродуктивната медицина. Извършва диагностика и лечение на акушеро-гинекологични и урогинекологични заболявания, ендоскопски безкръвни операции - лапароскопски и хистероскопски, безкръвни слингови операции, наблюдение на бременност, водене на раждане, ултразвуково изследване, колпоскопия и др. Д-р Иванов не преглежда деца.
Снимка: bgnes.com
Образование
Завършва Медицински университет София през 1993 г. Своята специалност Акушерство и гинекология придобива през 2002 г. През 2018 г. придобива научна степен Доктор по медицина след защита на дисертационен труд на тема "Ефективност на хистероскопската резекция на полипи на ендометриума и субмукозни миомни възли".
Допълнителни квалификации
- Член на Български лекарски съюз и Българско дружество по акушерство и гинекология;
- Активно участие в научни форуми по Акушерство и гинекология.
Биография
От 2008 г. д-р Иванов работи като акушер-гинеколог в ПСАГБАЛ "Света София", като от 2012 г. до 2017 г. е завеждащ операционен блок към болницата. От 2017 г. до момента е част от екипа специалисти на Трета гинекологична клиника към СБАЛАГ Майчин дом София.
Повече информация
maichindom-medcenter.com
Потвърдени мнения на пациенти
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Superdoc са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!
София
ул. Здраве 2
Телефон: 029172451
Петък
24.05.2019
Събота
25.05.2019
Неделя
26.05.2019
Няма свободни часове за онлайн резервация в избраните дни.
Най-ранният свободен час е на:
Допълнителна информация:
Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.