Д-р Радослав Василев

Уролог

20 - 25 години опит
Стара Загора
Най-ранен възможен час:
Онлайн консултация

Обща информация

Д-р Радослав Василев е специалист уролог в Стара Загора с над 20 години опит. Проследява симптоматиката на заболяванията на пикочно-половата система при мъжете и на пикочната система при жените, като използва различни методи за диагностиката, лечението и профилактиката им, проблеми с простатата и бъбречно-каменна болест. Извършва специализирани урологични прегледи и консултации, ехография на отделителна система (на място и в дома на болния), специализирани урологични манипулации, урологични операции и трансуретрални манипулации. Д-р Василев не преглежда деца.
Образование
Завършва Медицинския университет Стара Загора през 1998 г. Своята специалност Урология придобива през 2017 г. Специалист е и по Спешна медицина от 2010 г.
Допълнителни квалификации
- Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността;
- Член на Български лекарски съюз и Българско урологично дружество.
Биография
След своето дипломиране през 1998 г. д-р Василев започва работа в Център за спешна медицинска помощ Стара Загора. От 2012 г. практикува като уролог в УМБАЛ "Проф. Д-р Стоян Киркович" Стара Загора. Понастоящем д-р Василев е част от екипа на Урологично отделение на МБАЛ "Тракия" в Стара Загора. От 2018 г. има самостоятелна практика като уролог в Денонощен медицински център Дар Стара Загора. Д-р Василев провежда и онлайн консултации - можете да се свържете чрез неговия уникален код в приложението Healee.

Healee
Платени онлайн консултации от Д-р Радослав Василев

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.

Код за връзка в Healee
304207
отвори страницата на лекаря в Healee

1. Свали Healee от App Store или Google Play, безплатно

Свали Healee

2. Регистрирай се и влез в своя профил, в Моите лекари

Регистрирай се

3. Въведи уникалния код на лекаря, за да се свържете

Въведи код на лекаря
Потвърдени мнения на пациенти
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Доктор Василев е изключително внимателен и прецизен в работата си. Останах изключително доволна от посещението си при него. Благодаря!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
МЦ Дар
Стара Загора
ул. Ген. Столетов 27
Телефон: 0889304207
Цени:
Първичен преглед: 30 лв.
Вторичен преглед: 20 лв.
Домашно посещение: 40 лв.
Допълнителна информация:
Домашни посещения се извършват след предварителна уговорка. В дните сряда и петък се извършват само платени прегледи. При липса на часове може да се свържете с д-р Василев за онлайн консултация чрез неговия уникален код в приложението Healee.