Д-р Надежда Байчева

Физиотерапевт

Над 30 години опит
София
Най-ранен възможен час:

Обща информация

Д-р Надежда Байчева е специалист по Физикална и рехабилитационна медицина в София с над 35 години опит. Извършва лечение на травми на опорно-двигателния апарат, ставни заболявания, заболявания на централната нервна система, заболявания на периферната и вегетативната нервна система, ревматологични заболявания. Д-р Байчева работи с рехабилитатори Ина Томова, която е завършила Медицински колеж София през 1972 г. и Ибрахим Вранчев, завършил Медицински колеж София през 2017 г. И двамата рехабилитатори работят в МЦ по Детски болести София от началото на 2018 г.
Образование
Д-р Байчева завършва Медицински университет София през 1982 г. Своята специалност Физикална и рехабилитационна медицина придобива през 1986 г.
Допълнителни квалификации
- Специализации в областта на мануалната медицина, рефлексотерапията и кинезитерапията;
- Член на Асоциацията по физикална медицина и рехабилитация.
Биография
През 1982 г. д-р Байчева започва работа в Специализирана болница за рехабилитация в Кюстендил. От 1989 г. практикува в Клиниката по Физиотерапия и рехабилитация на Военномедицинска академия София. От 2015 г. лекува пациенти в СБАЛББ "Света София" София. Д-р Байчева е асистент в Медицински факултет на Софийски университет "Св. Климент Охридски". Към момента работи като специалист по Физикална и рехабилитационна медицина в МЦ по Детски болести София. Владее руски и английски език.
Повече информация
mcdc-sofia.eu
Потвърдени мнения на пациенти
Обща оценка
Бързо обслужване
Отношение
Обща оценка
Бързо обслужване
Отношение
Обща оценка
Бързо обслужване
Отношение
София
ул. Найден Геров 2
Телефон: 029521814, 0893542533
Понеделник
20.08.2018
Вторник
21.08.2018
Сряда
22.08.2018
Няма свободни часове за онлайн резервация в избраните дни.
Най-ранният свободен час е на:
Цени:
Първичен преглед: 50 лв.
Допълнителна информация:
Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате. Д-р Байчева работи само с деца! Процедурите при рехабилитатори Ина Томова и Ибрахим Вранчев се назначават лично от д-р Байчева и не приемат пациенти без тя да ги е прегледала.