Д-р Илия Колев

Ортопед

5 - 10 години опит
София
Най-ранен възможен час:
Онлайн консултация

Обща информация

Д-р Илия Колев е ортопед и травматолог в София с над 7 години опит. Извъpшвa диaгностикa и лeчeниe нa пaциeнти c opтoпeдични зaбoлявaния - заболявания на опорно-двигателния апарат, счупвания, артрози, бoлки в cтaвитe, тpaвми oт cпopт, нaвяxвaния, възпaлитeлни и дегенеративни cъcтoяния и дp. Д-р Колев провежда и онлайн консултации - можете да се свържете чрез неговия уникален код в приложението Healee.
Образование
Завършва Медицински университет Пловдив през 2011 г. Своята специалност Ортопедия и травматология придобива през 2017 г. Д-р Колев е Докторант към Клиника по ортопедия и травматология в Медицински институт на МВР. Има Клинична специализация в клиника "Rebound" Ванкувър, щата Вашингтон.
Допълнителни квалификации
- Курсове по артроскопия и колянно ендопротезиране;
- Завършен курс в АО – Basic (2015 г. България), АО – Advanced (2016 г. България);
- Участие в курсове и конференции по специалността в страната и чужбина;
- Член на Българска ортопедична и травматологична асоциация, Български лекарски съюз, American Academy of Orthopaedic Surgeons (AAOS) и Arbeitsgemeinschaft für Osteosynthesefragen (AO).
Биография
След своето дипломиране д-р Колев работи в МБАЛ "Д-р Атанас Дафовски" Кърджали. През 2012 г. започва работа като специализант по ортопедия и травматология в Първа травматологична клиника на УМБАЛСМ “ Н. И. Пирогов“, където работи до 2018 г. От 2018 г. д-р Илия Колев е част от екипа специалисти на УМБАЛ "Света Анна” София. Към момента работи и в ортопедичния кабинет на МЦ Гина София.

Healee
Онлайн консултации от Д-р Илия Колев

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.

Код за връзка в Healee
147473
отвори страницата на лекаря в Healee

1. Свали Healee от App Store или Google Play, безплатно

Свали Healee

2. Регистрирай се и влез в своя профил, в Моите лекари

Регистрирай се

3. Въведи уникалния код на лекаря, за да се свържете

Въведи код на лекаря
Потвърдени мнения на пациенти
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Никакво чакане при предварително записан час. Много точно обясняване на ренгеновата снимка и симптомите. Очевидно богата и ползотворна практика, защото още на 3-тия ден откакто започнах да изпълнявам 3-те неща, които ми предписа, болките затихнаха и се чувствам пак здрава и подвижна.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Не е изключено д-р Колев да е нелош специалист, но явно трябва да разполагате с 2-3 излишни часа за да го дочакате. Моето търпение се изчерпа към 80-тата минута след записания час, а и от регистратурата не успяха да ми кажат кога и дали ще се появи д-р Колев.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Невероятен професионалист! Препоръчвам!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
София
ул. Княз Борис I 14
Телефон: 0889368099
Петък
24.05.2019
Събота
25.05.2019
Неделя
26.05.2019
Няма свободни часове за онлайн резервация в избраните дни.
Най-ранният свободен час е на:
Допълнителна информация:
Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате. При липса на часове може да се свържете с д-р Колев за онлайн консултация чрез неговия уникален код в приложението Healee.