Д-р Гергана Гоцева

Вътрешни болести, Ендокринолог

20 - 25 години опит
София
Най-ранен възможен час:

Обща информация

Д-р Гергана Гоцева е специалист ендокринолог в София с над 20 години опит. Диагностицира и лекува пациенти със захарен диабет, заболявания на щитовидната жлеза, хипофизни и надбъбречни нарушения, ендокринна хипертония и други хормонални и метаболитни нарушения. Д-р Гоцева не преглежда деца.
Образование
Завършва Медицински университет София през 1995 г. и придобива специалности по Вътрешни болести и Ендокринология и болести на обмяната.
Допълнителни квалификации
- Член на Българско дружество по ендокринология;
- Участие в множество научни симпозиуми и конгреси в страната и чужбина.
Биография
Професионалния си път д-р Гоцева започва в Банкя, където работи като интернист. След това работи последователно като ендокринолог в Университетска болница "Лозенец" и УМБАЛ "Св. Анна" София. Към момента д-р Гоцева е част от екипа специалисти на ДКЦ Софиямед и МЦ Неоклиник София.
Повече информация
neoclinic.bg
Потвърдени мнения на пациенти
Обща оценка
Бързо обслужване
Отношение
Трудно се намират лекари специалисти в определена област от медицината, работещи с НЗОК.Аз мисля, че намерих своя ендокринолог в близост до мен в квартала.Получих висококфалифицирана медицинска помощ и прекрасно отношение.Д-р Гоцева беше запозната предварително със здравословния ми статус.Благодаря
София
бул. Петко Ю. Тодоров 20
Телефон: 070010744, 0877597877
Понеделник
16.07.2018
Вторник
17.07.2018
Сряда
18.07.2018
Няма свободни часове за онлайн резервация в избраните дни.
Най-ранният свободен час е на:
Цени:
Първичен преглед: 50 лв.
Допълнителна информация:
Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате. Прегледите между 15:00 и 16:00 ч. са само платени.