Д-р Георги Василев

Акушер-гинеколог

Над 30 години опит
София
Най-ранен възможен час:

Обща информация

Д-р Георги Василев е акушер-гинеколог и специалист репродуктивна медицина с над 30 години опит. Провежда гинекологични прегледи и прегледи на бременни жени с ехограф, колпоскоп и друга медицинска апаратура. Извършва диагностични пробни абразии, интерупции, конизации на маточна шийка и други гинекологични операции, вагинално раждане и Цезарово сечение. Д-р Василев проследява бременност.
Образование
Завършва Медицински университет София през 1985 г. и придобива специалност по Акушерство и гинекология.
Допълнителни квалификации
- Курсове по ултразвук в акушерството и гинекологията, колпоскопия и деструктивно лечение на преканцерозите на маточната шийка, образна диагностика на млечни жлези, гинекологична лапароскопия и хистероскопия, фетална морфология, 3D/4D ултразвуково изследване в акушерството, сексология, оперативна гинекология;
- Член на Български лекарски съюз и Българско научно дружество по акушерство и гинекология.
Биография
От 1988 г. до 2002 г. д-р Василев работи последователно като ординатор в АГ комплекс и началник АГ отделение на МБАЛ Христо Ботев, Враца. От 2002 г. до 2005 г. работи в МЦ София, а от 2005 г. до 2007 г. е началник на диагностично-консултативния блок на МБАЛ Ихтиман. От 2007 г. до 2014 г. работи в гинекологичното отделение на МБАЛ Доверие, София. В следващите две години е последователно началник на акушерогинекологичните отделения на МБАЛ Ихтиман и МБАЛ Унихоспитал, Панагюрище. От 2017 г. до момента работи в родилното отделение на Първа САГБАЛ Св. София, в МЦ ЛюлинМед и в МЦ Неоклиник.
Повече информация
liulinmed.com
Потвърдени мнения на пациенти
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Superdoc са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!
София
ж.к. Люлин 7, ул. Добри Немиров 5
Телефон: 029252547, 0889141411
Вторник
19.03.2019
Сряда
20.03.2019
Четвъртък
21.03.2019
Няма свободни часове за онлайн резервация в избраните дни.
Най-ранният свободен час е на:
Допълнителна информация:
Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате. При пациенти с допълнително здравно осигуряване, прегледите се заплащат и се издават нужните документи за възстановяване на средствата от съответния фонд.