Д-р Георги Ставракев

Акушер-гинеколог

25 - 30 години опит
Пловдив
Най-ранен възможен час:

Обща информация

Д-р Георги Ставракев е специалист акушер-гинеколог в Пловдив с над 25 години опит. В своя кабинет д-р Ставракев извършва съвременна профилактика, диагностика и лечение на акушеро-гинекологични заболявания по европейски стандарти с най-модерна апаратура.
Образование
Завършва Медицински университет Пловдив през 1991 г. Своята специалност Акушерство и гинекология придобива през 1999 г.
Допълнителни квалификации
- Курсове и сертификати по ултразвукова диагностика в гинекологията, оперативна гинекология, мамография и ултразвукова диагностика на млечни жлези, колпоскопия, хистероскопия, лапароскопия, тъканно-деструктивно лечение на маточната шийка и др.
- Член на Българско научно дружество по акушерство и гинекология, Българска асоциация по ултразвук в акушерството и гинекологията, Българска асоциация по стерилитет и репродуктивно здраве.
Биография
Д-р Ставракев започва своята кариера в Акушеро-гинекологичното отделение на Първа градска болница Пловдив през 1991 г. От 1993 г. до 2000 г. практикува в ДКЦ 2 Пловдив, а от 2000 г. до момента има собствена практика. Междувременно е работил в Отделение за патологична бременност на МБАЛ Пловдив, АГ Болница Селена и в Клиники Торакс.
Владее английски, немски и руски.
Потвърдени мнения на пациенти
Обща оценка
Бързо обслужване
Отношение
Отличен специалист. Препоръчвам го!
Обща оценка
Бързо обслужване
Отношение
Обща оценка
Бързо обслужване
Отношение
Обща оценка
Бързо обслужване
Отношение
Индивидуална практика д-р Ставракев
Пловдив
ул. Ген. Д. Николаев 36
Телефон: 032643909, 0888510898
Допълнителна информация:
Д-р Ставракев приема пациенти с направление по НЗОК всеки ден от 9:00 до 17:00. Извън тези часове се извършват платени прегледи и консултации.