Д-р Георги Ставракев

Акушер-гинеколог

25 - 30 години опит
Пловдив
Най-ранен възможен час:
Онлайн консултация

Обща информация

Д-р Георги Ставракев е специалист акушер-гинеколог в Пловдив с над 25 години опит. В своя кабинет д-р Ставракев извършва съвременна профилактика, диагностика и лечение на акушеро-гинекологични заболявания по европейски стандарти с най-модерна апаратура. Д-р Ставракев провежда и онлайн консултации - можете да се свържете чрез неговия уникален код в приложението Healee.
Образование
Завършва Медицински университет Пловдив през 1991 г. Своята специалност Акушерство и гинекология придобива през 1999 г.
Допълнителни квалификации
- Курсове и сертификати по ултразвукова диагностика в гинекологията, оперативна гинекология, мамография и ултразвукова диагностика на млечни жлези, колпоскопия, хистероскопия, лапароскопия, тъканно-деструктивно лечение на маточната шийка и др.
- Член на Българско научно дружество по акушерство и гинекология, Българска асоциация по ултразвук в акушерството и гинекологията, Българска асоциация по стерилитет и репродуктивно здраве.
Биография
Д-р Ставракев започва своята кариера в Акушеро-гинекологичното отделение на Първа градска болница Пловдив през 1991 г. От 1993 г. до 2000 г. практикува в ДКЦ 2 Пловдив, а от 2000 г. до момента има собствена практика. Междувременно е работил в Отделение за патологична бременност на МБАЛ Пловдив, АГ Болница Селена и в Клиники Торакс.
Владее английски, немски и руски.

Healee
Онлайн консултации от Д-р Георги Ставракев

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.

Код за връзка в Healee
510898
отвори страницата на лекаря в Healee

1. Свали Healee от App Store или Google Play, безплатно

Свали Healee

2. Регистрирай се и влез в своя профил, в Моите лекари

Регистрирай се

3. Въведи уникалния код на лекаря, за да се свържете

Въведи код на лекаря
Потвърдени мнения на пациенти
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Имаше дублиране на часове, защото др. Ставракиев не посещава тази платформа! Няма смисъл да фигурира тук, .. излишно неуважение и нерви!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Отличен специалист. Препоръчвам го!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Индивидуална практика д-р Ставракев
Пловдив
ул. Ген. Д. Николаев 36
Телефон: 032643909, 0888510898
Допълнителна информация:
Д-р Ставракев приема пациенти с направление по НЗОК всеки ден от 15:00 до 17:00. Извън тези часове се извършват платени прегледи и консултации. При липса на часове може да се свържете с д-р Ставракев за онлайн консултация чрез неговия уникален код в Healee.