МЦ Медкрос

Медицински център
София
ул. Зайчар 134
024053270
mcmedcross.com
 • Обща информация

  Медицински център „Медкрос” е мултиспециализирано лечебно заведение, гарантиращо достъп до лечение в множество специалности. Създадена е приветлива и отворена към нуждите на пациента среда. Персоналното отношение и специално внимание към психологичния комфорт са сред основните достойнства на центъра. Грижата за болния не се изчерпва с поставяне на диагноза и определяне на терапия. При разрешаване на здравословния проблем лекарите прилагат цялостен подход. Справянето със здравословния проблем е винаги от гледна точка на пациента – това е основно правило в медицински център „Медкрос“.

 • Работно време
  Понеделник
  08:00 - 20:00
  Вторник
  08:00 - 20:00
  Сряда
  08:00 - 20:00
  Четвъртък
  08:00 - 20:00
  Петък
  08:00 - 20:00
  Събота
  Неработен
 • Услуги
  Кардиологичен кабинет с ехокардиограф, кабинет с ЕКГ, Холтер системи и велоергометри, нефрология, вътрешни болести, ендокринология - остеодензитометър, диетология - измерване на телесни мазнини с апарат Омрон, нервни болести, провеждане на Доплер диагностика на периферни съдове, ЕМГ и ЕЕГ, гастроентерология, пулмология, алергология, психология, дермато-венерология, урология, медицинска онкология, акушеро-гинекология - ехограф с 4D опция, колпоскоп, тонометър, оториноларингология с кабина за аудиометрия, възможност за консултации в сферата на отоневрологията, офталмология, ортопедия, хирургия.
 • Оборудване
  Медицинският център разполага с високотехнологични ехографски апарати, които са на разположение на всички кабинети за извършване на диагностични дейности. При провеждането им, всички ехографски изображения се визуализират на пациентски монитори или могат да се разглеждат през e-mail. Предоставена е и опция за извършване на телеконсултации.
  На партера се намира кабинет с хирургични специалности, където се извършва доплер на периферни съдове, ехография на млечна жлеза и диагностична аспирационна биопсия. Секторът е с прилежаща манипулационна за извършване на амбулаторни хирургични интервенции.
 • Изследвания
  Медицински център "Медкрос" предлага възможност за лабораторни изследвания, ехографска диагностика (ехографски кабинети с опция за извършване на контраст-усилена ехография и еластометрия при ехографии на млечна жлеза), електрокардиограми, тестове за алергии, цялостни офталмологични изследвания с биомикроскоп, офталмоскоп, тонометър. Обособено е помещение с място за вземане на кръв или друг биологичен материал. Изследванията се изработват от лаборатория с българо-немско участие, сертифицирана по ISO. Предлага се и опция, някои от високоспециализираните изследвания да се изработват и в Германия.
 • Здравно осигуряване
  Медицински център "Медкрос" ООД приема пациенти по НЗОК, с допълнително здравно осигуряване и в условията на платена услуга. Центърът обслужва пациенти с допълнително здравно осигуряване към:
  - Обединен Здравноосигурителен фонд "Доверие" ЗАД;
  - "Застрахователна компания Медико 21" АД;
  - ЗАД "Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп" АД;
  - ЗАД "Здравноосигурителен институт" АД;
  - ЗАД "Виктория";
  - "ДЗИ - Животозастраховане" ЕАД;
  - "Дженерали Застраховане" АД;
  - ЗД Евроинс АД;
  - Евроинс-здравно осигуряване ЗЕАД;
  - ЗАД България АД.
Лекари

Healee
Онлайн консултации от МЦ Медкрос

Свържи се с болницата в Healee и питай лекарите за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.

Код за връзка в Healee
053270
Отвори страницата на медицинското заведение в Healee

1. Свали Healee от App Store или Google Play, безплатно

Свали Healee

2. Регистрирай се и влез в своя профил, в Моите лекари

Регистрирай се

3. Въведи уникалния код на лекаря, за да се свържете

Въведи код на лекаря